Kuchár v reštaurácii - letná sezóna (ID 10010)

Odvetvie: 56 - Činnosti reštaurácií a pohostinstiev

Počet voľných prac. miest: 3
Dátum pridania ponuky: 11.02.2020
Termín nástupu: Dohodou

Krajina: FI - Fínsko
Mesto: Nagu

Druh pracovného pomeru: Pracovný pomer na plný úväzok
Trvanie pracovného pomeru: Sezónna práca
Ponúkaná mzda: 13.00 EUR (na hodinu)
Poznámka ku mzde: Hrubá hodinová mzda od 13 EUR + príplatky.
Pozícia vhodná pre absolventa: nie

Popis pracovného miesta

Práca kuchára v reštaurácii na ostrove Nagu (cca 50km juhozápadne od Turku). Sezónna práca na 4-5 mesiacov. Sezóna trvá od máj/jún do august/september.

Požiadavky

- niekoľkoročná prax v odbore kuchár
- platný "salmonela" certifikát
- samostatnosť
- komunikatívna znalosť anglického jazyka

Zamestnávateľ ponúka

- zamestnávateľ ponúka ubytovanie v cene 175 EUR (platí zamestnanec) - samostatná izba, kuchyňa a kúpeľňa sú spoločné
- príplatky za večernú zmenu, nedele a sviatky
- fínska pracovná zmluva

Druh pracovného pomeru

Pracovný pomer na plný úväzok

Jazyky

anglický - B1 Samostatný používateľ

Požadované vzdelanie

základná škola

Doplňujúce informácie

Na stránke EURES si môžete prečítať užitočné informácie o životných a pracovných podmienkach vo Fínsku.

Názov spoločnosti/organizácie

Lescale

Kontaktná osoba

Váš štruktúrovaný životopis v anglickom jazyku spolu s fotografiou pošlite na adresu EURES poradcu [email protected]. Do predmetu správy uveďte ID 10010 - kuchár. Váš životopis bude postúpený zamestnávateľovi, ktorý bude priamo kontaktovať vybraných uchádzačov.

Dôležité upozornenie!!!

Aby ste sa mohli uchádzať o pracovné pozície z databázy siete EURES, potrebujeme váš súhlas so spracovaním osobných údajov, ktorý súvisí s novým Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov. Vyplnený elektronický formulár súhlasu so spracovaním osobných údajov je nevyhnutnou súčasťou vašej žiadosti o pracovnú pozíciu.  

Za dodržanie postupu vopred ďakujeme!