Šéfkuchár – sous chef – Eriksberg Švédsko


Hotel Eriksberg & Natures v juhovýchodnom Švédsku hľadá šéfkuchára, ktorý by sa pridal k nášmu talentovanému kuchynskému tímu.
Hľadáme niekoho s dlhoročnými skúsenosťami v reštauračnom priemysle, kto sa snaží poskytnúť našim hosťom čo najlepší zážitok. Ako človek, ktorý dokáže veci zvládnuť, je cieľavedomý, preberá iniciatívu a pracuje rovnako dobre na zmeny sám, ako aj s tuctom kolegov okolo seba. S pozitívnym duchom, vysokou toleranciou voči stresu a flexibilitou budete dôležitou súčasťou nášho tímu šéfkuchárov a budúceho rozvoja našich dvoch reštaurácií tu v Eriksbergu.
Musíte mať skúsenosti ako šéfkuchár a byť pohotový pri riešení problémov, a nemáte problém pracovať večer aj cez víkendy. Musíte plynule komunikovať slovom aj písmom v angličtine a mať vodičský preukaz skupiny B.
Pozícia je na dobu neurčitú so skúšobnou dobou. Pracovná doba je variabilná, s prácou večer a cez víkendy. Plat uplatňujeme podľa dohody a dodržiavame platnú kolektívnu zmluvu.
Plat 35 000 – 40 000 SEK/mesiac.
V parku máme možnosť poskytnúť ubytovanie alebo vám vieme pomôcť nájsť si bývanie v okolí.
Hotel a prírodná rezervácia Eriksberg je otvorený celoročne a jeho rôzne obchodné oblasti zahŕňajú reštaurácie, hotelové služby, konferencie, podujatia, cestovný ruch, lesníctvo, ochranu prírody, poľovníctvo a rybolov.
Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, kliknite na ikonu „Odoslať životopis“, vyplňte požadované informácie a pripojte životopis v anglickom jazyku (zvýraznite svoje predchádzajúce skúsenosti a napíšte zamestnávateľovi 1-2 vety súvisiace s vašou motiváciou). Po splnení kritérií bude váš životopis postúpený zamestnávateľovi.
EURES poradca: Ing. Ingrid Mitterpachová, ingrid.mitterpachova@upsvr.gov.sk, 052 2440 303
Ak Vás pozícia zaujala, neodkladajte odoslanie životopisu na poslednú chvíľu, kandidáti absolvujú interview priebežne.