
Ako samostatný kuchár v reštaurácii Overzee v meste Nes (Ameland) ste zodpovedný za prípravu vysokokvalitných jedál podľa receptov a noriem kvality reštaurácie. Pracujete v profesionálnom kuchynskom tíme a zabezpečujete plynulú a efektívnu prevádzku kuchyne aj počas rušných období. Kontrolujete bezpečnosť potravín a viete, ako čo najlepšie využiť suroviny.
Úlohy a zodpovednosti:
Samostatná príprava a podávanie jedál podľa receptov a plánovania.
Zabezpečenie správnej mis-en-place a efektívnej organizácie kuchyne.
Sledovanie kvality, čerstvosti a prezentácie jedál.
Spolupráca s kolegami s cieľom zabezpečiť plynulý chod kuchyne.
Dodržiavanie hygienických a bezpečnostných predpisov (HACCP).
Upratovanie kuchyne a pracovných miest na konci zmeny.
Preukázateľné skúsenosti ako samostatný kuchár.
Ukončené kuchárske vzdelanie (minimálne úroveň 3) alebo príslušné praktické skúsenosti.
Znalosť smerníc HACCP a bezpečnosti potravín.
Samostatnosť, kreativita a aktívny prístup k práci.
Flexibilita a odolnosť, najmä počas špičkových hodín.
Tímový hráč s vášňou pre varenie a pohostinstvo.
Ochota pracovať v spoločnosti Ameland vrátane večerov, víkendov a sviatkov.
• holandský - B1 Samostatný používateľ
Najskôr sezónne zamestnanie na 6-7 mesiacov; neskôr možnosť trvalého zamestnania po 6 mesiacoch. Termín nástupu na pracovnú pozíciu je na vzájomnej dohode.
Pracuje sa 38 hodín týždenne.
Naše krásne ubytovanie a reštaurácia Overzee sa nachádza v centre historického mesta Nes na krásnom ostrove Ameland. ( severná časť Holandska). Toto je miesto, kde si môžete vychutnať slobodný ostrovný život. Máme desať očarujúcich apartmánov a super útulnú reštauráciu s veľkou slnečnou terasou pred dverami.
Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, kliknite na ikonu „POŠLI ŽIVOTOPIS“ vyplňte požadované informácie a pripojte životopis a motivačný list v anglickom jazyku. Po splnení kritérií bude váš životopis postúpený zamestnávateľovi.
EURES poradca: Ing. Zuzana Kubovičová
Email: zuzana.kubovicova@upsvr.gov.sk
Telefón: 044/2440303