
Vašou náplňou práce bude podieľať sa na výrobe polotovarov – panini, pita chlebíky a podobne, ktoré zahŕňajú aj ukladanie ingrediencií na už pripravené cesto.
Pracuje sa na 2 oddeleniach – teplé (samotná výroba) a chladnejšie (balenie).
Prevádzka funguje v nepretržitom režime 24 hodín denne s možným nástupom ráno, popoludní, večer alebo v noci.
Uchádzači môžu pracovať 35 až 45 hodín týždenne. V lete je možné pracovať aj v nedeľu (200% príplatok za zmeny).
Platové podmienky:
12.50 Eur brutto
+ 34% príplatok za prácu po 18.00 hod.
+ 37% za prácu po polnoci
Za prácu v nedeľu je príplatok 100 %.
- vzdelanie v odbore potravinársky priemysel
- VP sk. B
- 1 rok praxe
Holandská pracovná zmluva
– ročne 24 dní plateného voľna
– výplaty týždenne – len na vlastný bankový účet!
– zabezpečené služby koordinátora
– zabezpečené ubytovanie / dotované
– zabezpečené dopravný prostriedok z ubytovania do zamestnania a naspäť
– registráciu tzv “daňového čísla v Holandsku vybavuje zamestnávateľ
– registráciu na povinné zákonné zdravotné poistenie v Holandsku vybavuje zamestnávateľ po príchode
– poradenstvo ohľadom vycestovania do Holandska
– agentúra nevyžaduje žiadne poplatky za sprostredkovanie zamestnania pred ani po odchode do Holandska
Sagius Uitzenders je certifikovaná spoločnosť, ktorá spolupracuje so stredne veľkými a menšími firmami. Zabezpečuje im zamestnancov z Holandska a zo zahraničia. Vďaka rýchlej a efektívnej práci, dodržiavaniu dohôd a poskytovaniu jasných informácií, podpory a starostlivosti, sa tu zamestnanci cítia dobre.
Prečítajte si informácie o životných a pracovných podmienkach v Holandsku.
Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, kliknite na ikonu „POŠLI ŽIVOTOPIS“, vyplňte požadované informácie a pripojte životopis v anglickom(prednostne) alebo slovenskom jazyku. Po splnení kritérií bude váš životopis postúpený zamestnávateľovi.
EURES poradca: Ing. Ivana Sentpéteryová
E-mail: ivana.sentpeteryova@upsvr.gov.sk
Telefón: 055/2442 672