Kuchári – Kläppen Ski Resort, Švédsko


V Kläppen reštauráciách nás čaká ďalšia vzrušujúca zimná sezóna! Hľadáme kuchárov, mohli by ste nimi byť práve vy!
Ako majitelia reštaurácií v lyžiarskom stredisku Kläppen, Janne Söderberg a Magnus Wieselqvist, vás vítajú v novej zimnej sezóne. Hoci reštaurácie v stredisku prevádzkujeme ako nezávislá spoločnosť, prezentujeme sa ako lyžiarske stredisko Kläppen a tvrdo pracujeme na tom, aby sme našim hosťom umožnili zažiť čo najlepšiu zimnú dovolenku. Našich 7 reštaurácií a kaviarní spolu zamestnáva približne 90 ľudí.
Halster Bar & Bistro (vysoké tempo a menu od rannej kávy až po obed a po lyžovačke. Večer máme medzinárodné menu à la carte a grilované menu)
Restaurant Tranan (obedové menu od rannej kávy až po obed)
The Bakery (pizza pečená v kamennej peci so sebou)
Fred’s Place (útulné miesto na posedenie, ak máte radi pohodovejšie prostredie. Fred’s má vonku gril na drevené uhlie a príjemnú kaviareň, kde si môžete dať street food, bagety a kávu.)
Toppstugan (ponúka široký výber káv, koláčov, pečiva a obedov. Pre väčšie skupiny vieme zabezpečiť aj večerný program.)
The Brasserie (stravovanie à la carte, inšpirácia francúzskou a talianskou kuchyňou so škandinávskymi chuťami)
Na nasledujúcu zimnú sezónu (december 25 – apríl 26) chceme do Kläppen Ski Resort prijať kuchárov na prípravu jedál á la carte a obedov/večerí.
Mzda podľa Švédskych kolektívnych dohôd – hodinová hrubá mzda v rozmedzí 14€ – 19€ v závislosti na skúsenostiach.
NEPREHLIADNITE: In your application you have to state why you think we should hire you, tell us about your experience and leave references.
Prenájom ubytovania od 315€ mesačne.
Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, kliknite na ikonu „Odoslať životopis“, vyplňte požadované informácie a pripojte životopis v anglickom jazyku (zvýraznite svoje predchádzajúce skúsenosti a napíšte zamestnávateľovi 1-2 vety súvisiace s vašou motiváciou – prečo by si mali vybrať práve vás – PREČÍTAJTE SI časť požiadavky, vďaka za akceptovanie požiadavky zamestnávateľa). Po splnení kritérií bude váš životopis postúpený zamestnávateľovi.
EURES poradca: Ing. Ingrid Mitterpachová, ingrid.mitterpachova@upsvr.gov.sk, 052 2440 303
Ak Vás pozícia zaujala, neodkladajte odoslanie životopisu na poslednú chvíľu, kandidáti absolvujú interview priebežne.