Prejsť na obsah

Kuchár/Sous Chef na riečnej lodi

back up jobs agencyID:6295

Pre označenie ponuky za obľúbenú je potrebné sa registrovať / prihlásiť. Obľúbené ponuky nájdete vo svojom profile.

Máš otázku k tejto pracovnej ponuke?

Pošli životopis

Pre funkcionalitu životopisov sa musíš

Alebo vypíš svoje kontaktné údaje a nahraj svoj vlastný životopis

Nahraj prílohy

Životopis úspešne odoslaný

Správa úspešne odoslaná

Miesto výkonu
Vlajka Nemecko
Nemecko | rieky Danube, Rhine, Maine, Saone, Rhone, Seine
Nástup do práce
ihneď
Ponúkaná mzda
1 200 EUR / mesačná mzda / brutto
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Popis pracovnej ponuky:

Preparation and handing out of meals to the maximum passengers’ satisfaction, as well as assisting the  Executive Chef, with adherence to the River Catering Ltd. (RC) standards and budgets

– Relieves the Executive Chef if necessary

– Co-responsible for the entire food department

– Assistance with organising, managing and motivating all galley crew and staff

– Preparation and distribution of all daily meals including set up of the breakfast buffet according to the food manual (menu cycle)

– Co-responsible for the implementation and maintaining of the RC standards and budgets in the food department

– Co-responsible for the implementation of a correct food schedule for the crew, according to the RC crew food standard

– Assistance to the Executive Chef in ordering food supplies

– Assistance with the loading and checking of ship’s supplies

– Co-responsible for the correct handling and storing of all food stock, cleaning products and all equipment in the food department

– Co-responsible for an impeccable cleanness, hygiene and tidiness in the galley area

– Co-responsible for active cost controlling and maintaining of food cost

– Monthly stock-taking in co-operation with the Executive Chef

– Continuous training of the galley crew

– Participation in the onboard training program

– Co-responsible for the implementation of the correct appearance, as well as the standard of personal hygiene of the galley crew and staff

– Various preparatory duties prior to and at the end of the season

– Regular presence in the restaurant to ensure buffet standards

– Assistance in other departments if necessary as per supervisor’s directives

– Co-responsible for meeting the HCCP Standards

Dátum platnosti do:
21.03.2025
Voľné pracovné miesta:
5
ISCO:
šéfkuchár
Požiadavky:

– sezónna práca
– ukončená  stredná škola alebo skúsenosti ako kuchár
– 3 roky profesionálnych skúseností ako kuchár v porovnateľnom zariadení
– anglicky alebo nemecky hovorovo

Požadované vzdelanie:
stredná škola
Jazyk a úroveň ovládania:
• anglický - B2 Samostatný používateľ
• nemecký - B2 Samostatný používateľ
Pozícia vhodná pre absolventa:
nie
Zamestnávateľ ponúka:

– ubytovanie a strava poskytovaná a hradená zamestnávateľom
– prepravné náklady hradené zamestnávateľom
– zdravotné, nemocenské, úrazové, dôchodkové, nezamestnanecké poistenie
– práca na 4 – 5* riečnej lodi
– min 1200 eur/brutto/mes. + Tipp, max 1580 eur + Tipp

Ubytovanie:
zabezpečené zamestnávateľom
Trvanie pracovného pomeru:
doba určitá
Doplňujúce informácie:

Ak potrebujete viac informácií o krajine, nájdete ich v časti Životné a pracovné podmienky.

 

 

Ponuka agentúry:
áno
Kontakt:

Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, kliknite na ikonu „POŠLI ŽIVOTOPIS“, vyplňte požadované informácie a pripojte životopis v nemeckom jazyku. Po splnení kritérií bude váš životopis postúpený zamestnávateľovi.
EURES poradca: Ing. Zlatica Pietriková
E-mail: zlatica.pietrikova@upsvr.gov.sk
Telefón: 046/2440299