Hlavný kuchár – Skåne, Švédsko


Ransvik Havsveranda – miesto, kde sa chceme cítiť vítaní, rovnako ako už 100 rokov. V Ransviku si môžete vychutnať chutné jedlo pripravené z organických a poctivých surovín, dať si šálku kávy a domáci koláč alebo si len vychutnať pohár vína s nádherným výhľadom na more. Sme radi, že nás objavilo toľko ľudí a že sme boli ocenení ocenením „Najlepšie v Skåne“ a nominovaní na „Destinácia roka v Skåne“. Počas hlavnej letnej sezóny máme pre vás najúžasnejší morský kúpeľ v Kullabygdene. To všetko zasadené do fantastickej prírody v prírodnej rezervácii Kullabergs v Mölle.
Naša filozofia jedla je jednoduchá! Inšpirujeme sa sezónnymi produktmi, získavame lokálne produkty alebo vyberáme organické / MSC / ASC označené suroviny, nazývame to REKO jedlo! Je pre nás dôležité, aby sme mohli ponúknuť reštauráciu, kde si naši hostia môžu naplno vychutnať kulinársky zážitok s čistým svedomím, kochať sa krásnou prírodou a stretnúť sa s vynikajúcim hostiteľom. Reštaurácia má 80 miest vo vnútri a 110 miest pri mori.
Pracujte s nami v sezóne 2025!
Commis chef / Studený bufet alebo Commis chef entremetier. 12. júna – 14. septembra
Zmluvná mzda. Kolektívna zmluva. Ubytovanie k dispozícii.
Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, kliknite na ikonu „Odoslať životopis“, vyplňte požadované informácie a pripojte životopis v anglickom jazyku (zvýraznite svoje predchádzajúce skúsenosti a napíšte zamestnávateľovi 2-3 vety súvisiace s vašou motiváciou) a 2-3 referencie. Po splnení kritérií budú vaše dokumenty postúpené zamestnávateľovi.
EURES poradca: Ing. Ingrid Mitterpachová, ingrid.mitterpachova@upsvr.gov.sk, 052 2440 303