
Prepare meals to the fullest satisfaction of our guests in accordance with Viking River Cruises Standards and
HACCP rules.
ASSIGNMENTS/RESPONSIBILITIES
– Professional preparation and distribution of daily meals including breakfast, lunch, tea time, dinner, etc.
for crew and guests in accordance with Executive Chef manual and menu cycle
– Ordering of stock in cooperation with Executive Chef
– Correct handling of all products and equipment
– Ensuring of perfect cleanliness in working area in accordance with HACCP rules
– Conducting stock takes; inventory according to company procedures
– Preparation to open and close ships at start and end of season
– Assistance in other departments upon instruction from supervisors (if required)
– Performance according to company standards and HACCP rules
– Participation in loading processes
– Correct storage of stock; establishing of par levels
– Active participation in onboard training programs
– Luggage duty on embarkation and disembarkation day
– stredná škola alebo skúsenosti ako kuchár
– 2 roky profesionálnej skúsenosti ako CDP v porovnateľnom gastro zariadení
– anglický jazyk na úrovni B1 – B2
– práca od marca do novembra/decembra
– ubytovanie a strava poskytovaná a hradená zamestnávateľom
– prepravné náklady hradené zamestnávateľom
– zdravotné, nemocenské, úrazové, dôchodkové, invalidné, nezamestnanecké poistenie
– mzda 2900 eur/mesačne/brutto
Ak potrebujete viac informácií o krajine, nájdete ich v časti Životné a pracovné podmienky.
Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, kliknite na ikonu „POŠLI ŽIVOTOPIS“, vyplňte požadované informácie a pripojte životopis v nemeckom jazyku. Po splnení kritérií bude váš životopis postúpený zamestnávateľovi.
EURES poradca: Ing. Zlatica Pietriková
E-mail: zlatica.pietrikova@upsvr.gov.sk
Telefón: 046/2440299