– zodpovednosť za každodennú prevádzku hotela a starostlivosť o hostí,
– schopnosť viesť všetky oddelenia hotela a v prípade potreby pomáhať vo všetkých oblastiach prevádzky,
– pod vedením Food&Beverage Manažéra posúdiť, vyhodnotiť a zabezpečiť splnenie dlhodobých a krátkodobých cieľov Food and Beverage,
– personálne riadenie, koordinácia a vedenie zamestnancov, plánovanie a delegovanie pracovných úloh,
– riešenie požiadaviek klienta,
– zodpovednosť za dodržiavanie štandardov trojhviezdičkového hotela,
– motivácia zverených zamestnancov,
- príjem objednávok, práca s pokladňou.
– delené zmeny.
Pracovný čas:min.40 – 50 hodín/týždeň
– Vzdelanie v odbore čašník, cestovný ruch, hotelierstvo a/alebo prax min. 2 roky v odbore
– Angličtina na komunikatívnej úrovni
– Orientácia na zákazníka
– Komunikačné zručnosti a príjemné vystupovanie
– Zodpovednosť
– Samostatnosť
– Vedieť sa správne a rýchlo rozhodnúť
– Dobrá organizácia svojho pracovného času – Time managemet, vedenie teamu, plánovanie, vystupovanie na úrovni, skúsenosti s vedením a organizáciou zamestancov.
– pracovná zmluva (nie práca na živnosť)
- výplata každý týždeň
– pravidelná letecká linka (Ryanair) Košice/Bratislava – Dublin
– 20 dní dovolenky + 10 dní platených bank holidays
– ubytovanie v rodinnom dome/apartmáne s vlastnou izbou
– ubytovanie a práca blízko najkrajších pláží v Írsku
– podpora počas celého procesu a umiestnenia
– pomoc s vycestovaním
– pred nástupom poskytnuté bezplatné zaškolenie
– dlhodobé a stabilné zamestnanie
– bez registračných a sprostredkovateľských poplatkov
mzda 14,- až 16,- EUR/hod/btto
Strava počas pracovnej doby zabezpečená.
Ubytovanie poskytuje a hradí zamestnávateľ.
Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, kliknite na ikonu „Odoslať životopis“, vyplňte požadované informácie a pripojte životopis v anglickom jazyku. Po splnení kritérií bude váš životopis postúpený zamestnávateľovi.
EURES poradca: Ing.Magdaléna Poizlová
Email: magdalena.poizlova@upsvr.gov.sk
Telefón: 02/20443710